Rejuvenare faciala la SlimArt

24.7.12

Sambata am fost la clinica SlimArt din Lahovari (mai au o clinica in Floreasca, pe care o s-o vizitez saptamana viitoare) la un consult dermatologic (doamna doctor Tereza Salajan mi-a lasat o impresie foarte buna si m-a facut sa vad din alta perspectiva niste probleme medicale cu care m-am confruntat in ultimii ani si care pana acum nu imi erau clare deloc desi am discutat cu diversi medici despre ele - chiar am ramas surprinsa ca un medic atat de tanar are rabdare si-ti explice asa cum trebuie ceea ce te intereseaza) si la un tratament de rejuvenare faciala oferit de clinica.

Locatia clinicii mi s-a parut perfecta (langa hotelul Howard-Johnson), personalul foarte tanar si amabil (chiar mi-a prins bine sa merg intr-un loc unde toata lumea zambea si era amabila), iar atmosfera chiar te facea sa uiti de probleme si sa te relaxezi. Ca de obicei am uitat sa iau aparatul cu mine si n-am facut poze, insa nu cred ca sunt asa importante in cazul asta.

Ce am aflat in urma consultului dermatologic? Tenul meu a devenit normal si nu mai am nici o urma de rozacee, in afara de ridurile de sub ochi, nu am nici un alt rid profund pe fata (ceea ce - la 33 de ani pe care ii fac peste cateva zile - este un lucru destul de bun), iar iritatia pe care o am sub barbie este o pseudofoliculita de la smulgerea firelor de par care imi apar cand si cand din cauza sindromului de ovare micropolichistice si ca singura solutie este epilarea definitiva pe zona respectiva (in clinica aveau o oferta foarte tentanta pana la sfarsitul lunii - plateai 3 sedinte de epilare cu IPL si primeai inca 3 gratuit, n-am avut bani de data asta, dar o sa fiu atenta pentru ca au mereu oferte tentante - puteti sa le vedeti aici).

Tratamentul de revujenare faciala (reintinerire fara ace) este un tratament destul de scump (150 euro/ sedinta - sunt recomandate 5-6 sedinte pentru a vedea rezultate: ten elastic, mai fin si mai hidratat, care incepe sa produca colagen; era o oferta in clinica: la un abonament de 5 sedinte se oferea un discount de 20%) si are 4 pasi. Se realizeaza cu ajutorul aparatului Forma-tk, iar clinica SlimArt este singura care il are. Am citit o gramada de lucruri interesante despre aparatul asta si poate face "minuni".

Se incepe cu o microdermabraziune cu diamante (se folosesc discuri speciale, cu suprafete de rugozitati diferite pentru fiecare regiune a fetei) si urmeaza radiofrecventa si ultrasunetele (care actioneaza asupra ridurilor fine de expresie, imbunatatesc tonusul pielii si cicatricile post-acneice). Pasul 3 il reprezinta radiofrecventa pulsata care actioneaza asupra ridurilor profunde (de asemenea este folosita cu succes si pentru vergeturi) - mi s-a spus ca in cazul unor riduri mai profunde se simte o usoara senzatie de piscare a pielii datorata radiofrecventei care induce o temperatura mai ridicata in dermul profund, dar eu n-am simtit decat o senzatie placuta de incalzire si relaxare, iar pasul final il reprezinta masajul cu ultrasunete (se aplica un gel cu acid hialuronic si vitamine). Produsele folosite au fost de la Dr.Kadir, iar la final mi s-a aplicat o crema coloranta cu factor de protectie.

Eu nu ma asteptam sa se vada vreun rezultat nemaipomenit dupa o singura sedinta (mai ales ca eu nu am riduri profunde), insa m-am inselat. Se vede o diferenta clara pe tenul meu: este mai intins, mai luminos, mai uniform si par mult mai odihnita, iar produsele se "aseaza" altfel pe tenul meu. Si nu este un efect de 2 zile pe care il ai cand folosesti o masca sau un tratament acasa. Iar ceea ce mi-a placut in mod deosebit este faptul ca tratamentul a fost facut de un medic specialist care mi-a explicat la fiecare pas ce face si ce presupune tratamentul respectiv.

Clinica ofera o multitudine de solutii pentru problemele de piele (acnee, leziuni vasculare, leziuni pigmentare, epilare definitiva, tratamentul onicomicozei - noutate pe piata din Romania), tratamente de remodelare corporala (printre care si VelaSmooth de care am citit in nenumarate randuri pe siteuri si in reviste) si proceduri estetice (machiaj semipermanent, marirea si remodelarea buzelor, tratamente pentru transpiratia abundenta) si chirurgicale (vibrolipoaspiratie, abdominoplastie, marirea, ridicarea sau reducerea sanilor), iar personalul este format din medici dermatologici, nutritionisti, kinetoterapeuti si chirurgi plasticieni - asta este ceea ce mi-a placut in mod special, au personal pregatit, care stie exact ce solutii sa ofere pentru o problema concreta, nu doar niste angajati care ofera niste proceduri standard. Eu am de gand sa incerc epilarea definitiva in urmatoarele luni la clinica SlimArt din Lahovari.

Asa cum va spuneam ieri ma gandeam la un interviu cu doamna doctor dermatolog. Sunt sigura ca fiecare dintre noi are ceva de intrebat legat de piele/ de ingrijire/ de o problema specifica, asa ca astept in comentarii intrebarile voastre astfel incat sa pot realiza un interviu pe care sa-l postez pe blog in cateva zile (in cazul in care nu ati comentat deja la postarea de ieri).

12 comentarii

  1. Draga mea, cum poti sa imi vorbesti la 33 de ani (Happy Birtday to you !!!)de riduri?
    Nu contest ca exista o sensibilizare a unor zone ale fetei din cauza mimici pe care o folosim, dar riduri? Mie abia la 40 de ani mi-a aparut cuta de pe frunte ptr ca ma incruntam si exsta o explicatie, nu vedeam bine la distanta. Am corectat vederea dar cuta a ramas !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minnie, te-ai uitat cu atentie la fetele tinere din jurul tau? Eu am prietene/ amice/ cum vrei sa le spui care si-au nenorocit fata de la soare + mers la solar + fumat si alte lucruri "bune" si nu sunt cazuri izolate.

      Ștergere
    2. Nu te contrazic, serios, doar atît stiu ca fiica mea este cu 2 ani mai mica decat tine, locuieste în Spania (soare în fiecare zi!) si nu are nici-un fel de rid pe fata, dar e adevarat nu fumeaza.In schimb are fire albe de par pe care eu le-am avut de la 25 de ani. Atunci putem vorbii de ceva transmis prin gene? Iti doresc sa ramai mereu tanara. Te îmbratisez

      Ștergere
    3. In mod sigur mostenirea genetica este un factor foarte important, la fel ca tipul de ten. Se stie ca tenul uscat se rideaza mai repede, in timp ce cel gras/ mixt are probleme cu porii si punctele negre. Avantaje si dezavantaje ...

      Ștergere
    4. Am 44 de ani și nici am nici un rid.Aici este vorba de factorul genetic dar și de o viață cumpărată.

      Ștergere
  2. buna! felicitari in primul rand pentru articolele tale, sunt foarte utile si iti urmaresc de ceva timp blogul. Daca ai putea sa o intrebi pe dna doctor de tratamente eficace pentru vergeturile vechi ( de cativa ani buni) ti-as fi recunoscatoare. Am o piele atat de proasta incat de mica m-am ales cu vergeturi pe coapse si pe picioare, chiar si pe sani, iar acum urmez un tratament cu dermapen. Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Vergeturile se pot trata cu tehnologia inovativa Formatk (aparatul exista doar in clinica SlimArt), ce combina radiofrecventa bipolara cu microdermoabraziunea cu diamante, insa are cele mai bune rezultate pentru vergeturile recente de pana in 2 ani...

      Ștergere
  3. Vineri ma duc si eu si am mari emotii! Dar dupa ce-ai povestit tu, cred ca totul va fi mai mult decat ok.

    PS- Ce ma bucur ca esti mai mare decat mine hahaha! Printre atatea bloggerite tinere, incepusem sa ma simt mamaie

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ar interesa sa stiu daca rejuvenarea faciala a avut efect de diminuare asupra ridurilor de expresie din jurul ochilor si daca acest efect a fost unul de durata :) si de asemenea, cate astfel de sedinte ai facut? Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Clipe Pretioase, am facut o singura sedinta cum am scris in postare - nu am riduri de expresie in jurul ochilor, singurele riduri pe care le am eu sunt sub ochi si alea au alta cauza - deci nu am cum sa-ti spun ce efect ar avea asupra ridurilor de expresie pentru ca nu am.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mersi pentru raspuns :) poate o sa incerc si eu o sedinta, deoarece vad o „oferta promotionala” pentru consultatie si sendinta test tot la tine pe blog :) nu cred ca as da 150 euro, dar 70 lei cred ca merita!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am incercat si eu in cluj la o clinica de infrumusetare un tratament pentru riduri si sunt extrem de multumita! <3

    RăspundețiȘtergere